zaterdag 9 juli 2016

We zijn begonnen! - zaterdag

Lieve lezers,
De kinderkamp blog is weer terug van weggeweest. Iedere dag brengen we het thuisfront op de hoogte van onze avonturen. Vanochtend vertrokken we voor het 25e kinderkamp richting Ermelo. Na een pittige autorit, waarbij sommige rijders meer dan 2 uur in de auto hebben gezeten kwamen we aan in het ‘paradijs’ voor een week. Nadat alle kinderen een slaapplek hadden uitgezocht konden we direct aan de lunch beginnen. Na de noodzakelijke boterhammen was iedereen weer vol energie voor het middagprogramma. Het thema dit jaar is Alice in Wonderland, waarbij we iedere dag naar een “wonderland” gaan. De kennismakingsdag stond in het teken van “Hoe overleef ik de camping”. Alle groepjes moesten middels het beantwoorden van diverse vragen en het oplossen van een rebus de leider(s) zien te achterhalen. Met de leiding werd een passende naam bedacht voor de groepen, te weten:  Wonderzorro’s, De Survivelaars en de Naamloze Deuren. Met deze creatieve resultaten konden we het avondeten beginnen, bestaande uit lekkere tomaten maaltijdsoep, broodje worst en vla met ananas.

Het avondprogramma bestond uit het spel in het bos genaamd: “De gouden draak”, waarbij Bastiaan onze Draak was, die door een groep met kinderen gevangen moest worden voor zijn gouden stokjes. Na het avondspel kon iedereen weer heerlijk snoepen tijdens de vertrouwde TOKO. Tijdens het voorlezen en de afsluiting waren een hoop kinderen al in de slaapmodus. Morgen is het zondag en staan weer een hoop activiteiten op het programma.
Tot morgen een slaap lekker!

De kampleiding

4 opmerkingen:

  1. fam Hartogjuli 10, 2016

    Veel plezier allemaal. Het thema klinkt geweldig met veel mogelijkheden. Voor nu slaap lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier allemaal. Wij volgen jullie belevenissen elke dag.
    Team en Kids geniet ervan!!!!
    Fam.de jong

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een herrie maakten jullie in dat bos. Het klonk heeeel gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel plezier! Nu bekijk ik de blog eens van de andere kant, leuk hoor! Vandaag een waterballonnen gevecht? Groetjes Erwin en Iris

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!