donderdag 16 juli 2015

Donderdag - Zwemdag

Bij het ontwaken deze ochtend keken wij als leiding uit het raam en zagen wij (zoals gehoopt) zonneschijn! Na het ontbijt prepareerden wij de kinderen voor de 50 minuten lange wandeltocht door het bos naar het zwembad. Af en toe namen we een verkeerd bospad waardoor we iets vertraging hadden, maar aan het eind van de ochtend kwamen we aan in Bosbad Putten. De kinderen lieten we na een laagje zonnebrandcrème los in het bosbad… In essentie was dit wel de dag van vandaag, maar om toch iets meer te vertellen over het avond programma ga ik nog even door.  

Tegen vijf uur vertrokken de kids (de jonge garde mocht met de auto terug) weer voor de lange trektocht door het bosgebied, om op tijd te zijn voor het aanzetten van de barbecue. Althans dat was het idee totdat we erachter kwamen dat de gasflessen verdacht leeg leken te zijn. Na een hulplijn te hebben geraadpleegd of er misschien niet iets mis was met de BBQ hebben we de braadpan van binnen gebruikt, maar wel lekker buiten gegeten. Tussen de bedrijven door hebben de kinderen zich niet verveeld door met hun speelgoed te spelen. 

Aan het einde van de avond gingen de oogjes langzamerhand dicht en zagen wij steeds meer “vaakoortjes”. 

Wij verwachten dat er morgenochtend iets langer uitgeslapen zal worden. Morgen staat namelijk in het teken van de Bonte avond.


Weltrusten!

3 opmerkingen:

  1. Lekker hoor chille in het zwembad. In welk land waren jullie woensdag en donderdag??? Jullie wereldreis zit er bijna weer op. Vanavond bonteavond voetjes van de vloer!!!! Leiding succes met schoonmaken en opruimen!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bonte avonddddddd! !!

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!