donderdag 7 juli 2011

Zwemdag

Het is donderdag en het einde van de kampweek nadert. Voordat het zover is moest er natuurlijk eerst nog gezwommen worden. Vandaar dat vandaag werd gekroond tot zwemdag. Na de uitslaapochtend van gisteren, waren we vanmorgen weer vroeg uit de veren! We wilden namelijk op tijd in het zwembad zijn. Na een goed uitgestippelde route van Ermelo naar Putten (door het bos) kwam iedereen met uitgeputte voeten aan in het zonovergoten Puttense zwembad. De allerkleinste kids werden gespaard van deze ‘kruistocht in zwembroek’, omdat die met taxi Jorina, Trudy en Janneke gingen.

Om half twaalf ging iedereen massaal naar de diverse waterbaden om zich te storten op elkaar en op de leiders. Onderling stoeien op de schouders van de leiding was een echte hit. Na veel baantjes, afdalingen in de glijbaan werden de gesmeerde boterhammen verorberd.

Uiteindelijk sloeg de klok vier uur en stonden we allen aangekleed en wel te wachten op de terugreis. Wederom was de huifkar met een stevige ros het type vervoer voor deze reis.

Niet veel later kwam iedereen weer aan bij het kinderkamp en gingen we langzamerhand aan tafel voor de barbecue. Grillhouse Kinderkamp werd geopend en voorzag de kinderen van broodjes hamburgers, sateetjes en de nodige ‘fruits’ (lees: ananas) en ‘veggies’ (lees: komkommer). Met het nodige vlees als brandstof werd er nog een laatste gezamenlijk act uitgeperst door de kinderen, in de vorm van ABBA meezing hits.
Uitgeblust en wel na alle hits als supertrooper en voulez vous werd er nog een ijsje gegeten en gingen de kinderen eindelijk deze week op tijd naar bed (21:35).
Morgen verwachten wij als leiding weer vuurwerk in het dagelijkse blogstukje, want dan is namelijk de bonte avond. We zijn benieuwd welke artiest het meest wordt geplaybackt. Is het Justin Bieber, ABBA, K3 of wellicht Pitbull? Verwerk eventueel uw mening in het commentaar. Tot morgen!
Let op: In verband met een geplande condoleance en begrafenis van Dick Witzier, hebben we besloten de verzamelplaats voor terugkomst op de parkeerplaats van de voetbalvereniging Perkouw te doen (aan het eind van de Dreef). De verwachte aankomsttijd is 12:00 uur.

6 opmerkingen:

  1. Hm het eten is niet slecht bij jullie moet ik zeggen.....
    Justin Bieber....K3.....foute muziek hoor dusse denk het niet :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arjen en Karinjuli 08, 2011

    Goedemorgen allemaal,

    Hier toch even een vroege reactie, want deze dag is altijd wel een speciale dag(laatste dag van kinderkamp) maar voor Arno nog meer. Dus via deze weg Arno gefeliciteerd met je 9e verjaardag en maak er met zn allen nog even een mooi feestje van.......

    Om deze top week af te sluiten met toppers van leiding en toppers van kinderen.........een idee voor de bonte avond ... DE TOPPERS

    Maak niet uit wat je doe als je het maar naar je zin hebt .

    VEEL PLEZIER NOG ALLEMAAL EN TOT MORGEN

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ton en Jolandajuli 08, 2011

    Aaahhh wat een lief een paardje! Voor het gros van de dames kan deze dag niet meer stuk!
    Weer een geweldige dag en dan nog een BBQ ter afsluiting, toppie.

    Veel plezier met alle Bonte Avond acts.

    Groetjes,
    Ton en Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bea en Martinjuli 08, 2011

    Gelukkig hebben jullie mooi weer gehad in het waterparadijs van Putten. Wij gaan maar in trainingskamp want onze schouders moeten vermoedelijk de komende weken ook aan de bak!
    Nog een tip voor gekke bonte avond: lady GAGA!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben benieuwd of die maffe 'Meneer Wijdbeens" een bezoekje brengt aan de Bonte Avond......

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De dorpsmallootjuli 08, 2011

    DRUKWERK

    Als afsluiting van een drukke week vol lol...

    ;->

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!