vrijdag 8 juli 2011

Bonte avond

Vrijdag is de dag waarop toekomstige Idols, Popstars, Voices of holland talenten opstaan in de bonte avond! Voordat het zover was, hadden we nog twee jarigen in ons midden; Jolanda en Arno. Na veel gezang mochten deze hun cadeau in ontvangst nemen. Later in de ochtend werd er flink gebrainstormd en geoefend op de groepacts voor de bonte avond. ’s Middags mocht ieder kind voor zichzelf of met zijn vrienden/vriendinnetjes een act samenstellen. Ook de leiding ontbrak niet in de ‘line-up’. Startende met een spontane opbloeiing van de mannelijke leiders Martin, Erwin en Ruben als de Toppers. Ja lieve lezers wij houden ook rekening met de voorkeuren en suggesties van het thuisfront. In de tussentijd kwamen de AndrĂ© van Duijn, Justin Bieber en Kiss imititaties aan de lopende band voorbij.




In de pauze werden ook de prijzen van de sportdag uitgereikt. Tot slot deed de volledige leiding nog een waanzinnige act. Na een opzwepende disco zijn alle kinderen naar bed gegaan om morgen vol spanning weer in de armen van hun ouders te vallen.

Als leiding willen we alle trouwe lezers bedankt voor de leuke reacties, want dat is voor ons brandstof om er de volgende dag weer tegen aan te gaan.

Let op: In verband met een geplande condoleance en begrafenis van Dick Witzier, hebben we besloten de verzamelplaats voor terugkomst op de parkeerplaats van de voetbalvereniging Perkouw te doen (aan het eind van de Dreef). De verwachte aankomsttijd is 12:00 uur.

3 opmerkingen:

  1. Oma Co en Karinjuli 09, 2011

    Ben blij dat ik jullie ook energie heb kunnen geven, door te reageren. Jullie hebben het verdiend.Het was echt heel leuk om te lezen wat er allemaal gebeurde in Ermelo.
    Ook voor oma was het leuk om te lezen wat alle kinderen , en in het bijzonder Kevin en Jesse hebben gedaan.
    PETJE AF VOOR DE LEIDING!!! Oma wil volgend jaar ook mee.

    We vinden het ook heel fijn de kids morgen weer te zien!
    Tot morgen en volgend jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ronald en Marinajuli 09, 2011

    Welterusten allemaal! Ook wij kijken ernaar uit ons ventje morgen weer te zien. Deze blog is echt erg leuk. Jullie hebben weer enorm je best gedaan er een feest van te maken voor iedereen. Leiding, enorm bedankt! Jullie zijn geweldig!
    Ronald en Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ton en Jolandajuli 09, 2011

    Zooo, wat was dat een geweldig kamp! We hebben de hele weg naar Zeeland een verslag gehad van alle leuke, gezellige en hilarische momenten. We willen iedereen bedanken voor deze feestweek!

    Groetjes,
    Fam. Zorko

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!