donderdag 8 juli 2010

Zwemdag!

Hallo papa`s, mama`s, broer(tjes), zus(jes), opa`s, oma`s en andere belangstellende.
Vandaag was het alweer de 6de dag van het kinderkamp. Wat hebben we vandaag toch allemaal weer beleefd.
Vandaag was het zwemdag!!!!! Dat was geen overbodige luxe met dit heerlijke warme weer. Maar er was nog iets speciaal aan deze dag. We hadden een jarige. Arno Verbree heeft gezellig zijn verjaardag op kinderkamp gevierd ( Papa & Mama Verbree van harte gefeliciteerd. De rekening van het zwembad wordt op gestuurd ;) De dames werden uit hun bedje gehaald om met de leiding naar de slaapkamer van de jongens te gaan. Hier gingen we met zijn alle voor Arno zingen. Na de felicitaties van iedereen konden we overgaan tot de orde van de dag: wassen, tandenpoetsen, aankleden, kringen en ontbijten. Na dit vaste ritueel gingen we op weg naar het zwembad. De jongste kinderen, ook wel beter bekend als ‘de zwervers’ gingen met de auto en de rest ging te voet richting de bus.

Maar de leiding was een beetje vergeten hoe ze ook alweer bij de bus moesten komen. Na wat overleg sloegen we een pad in om (dacht de leiding) bij de bus te komen. Helaas was het niet het juiste pad. Naar hier en daar te vragen waar we heen moesten kwamen we er achter dat we dichter bij het zwembad zaten dan bij de bushalte. En we besloten het laatste stuk naar het zwembad ook te gaan lopen. Toen we bij het zwembad aankwamen waren de Zwervers al lekker aan het zwemmen. Het was te warm om te wachten. Na iedereen goed te hebben ingesmeerd kon de pret beginnen. Stroom versnellingen, glijbanen, duikplanken, bubbelbaden en een zwembad vol met matten was voldoende om de kinderen heel de dag te vermaken.

Af en toe even samen komen om wat te drinken en te eten. Wat hebben we het goed gehad. Lekker met elkaar zwemmen, stoeien in het water met de leiding of gewoon lekker een “tukkie doen “ op je handdoek . Om Half 5 was het tijd om op te drogen, nog even een appel voor de vitamientjes. De terug weg kon beginnen. Maar wat zagen we toen we op de parkeerplek kwamen ?????? Er stond een huifkar op ons te wachten. Gelukkig we hoefde niet te lopen. Tijdens de tocht werden van sommige de oogjes wat zwaar en hebben tijdens te tocht lekker een “tukkie” gedaan. Als avondeten gingen we BBQ-en. Wat lekker met zijn alle buiten eten. Daarna nog even toko, kringen en naar bed. Want de oogjes van de meeste vielen dicht.
Welterusten vanuit het nog lekker warme Ermelo.

5 opmerkingen:

  1. Toch jammer dat als je met 6 leiding bent die als kind bij elkaar opgeteld een weekje of 30 in Ermelo zijn geweest niet weet hoe je ergens moet komen :). Gelukkig is iedereen met de paardetram wel weer terug gekomen.
    Fijne bonteavond
    Tot zaterdag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. familie Hartogjuli 09, 2010

    Elke ochtend nemen we er even de tijd voor. Lezen wat de kids gisteren allemaal beleefd hebben. Wat een bofferds zijn jullie met dit geweldige weer en dan is het maar goed dat er veel veel veel water in de buurt is.
    Een geweldige laatste dag en bonte avond, Wij zijn erg benieuwd naar de DVD!!!

    Tot Morgen iedereen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Iedereen..

    Zo weer een lekker daggie in ut zwembad gehad;). en daarna heerlyk bbq;).
    Vanaf bonte avond maak er mooie laaste avond van en tot morgen

    Groetjes Yvon!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Idd nog 1 dag op mijn 2 "lieve" kindjes letten hoor vanaf morgen doe ik t zelf weer:)
    Alle leiding bedankt voor het bezig houden en opletten van....en tot morgen ochtend dan komen wij er weer lekr aan.......YES.......
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. opa en omajuli 09, 2010

    Met belangstelling de vakantie week van onze kleinzoon Jordi gevolgd, wat een TOP week.

    de bonte avond zal ook wel super worden, veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!