woensdag 7 juli 2010

Filmdag!

Hallo bloglezers,

Na een schorsing van twee dagen mag de beruchte 'spinazieboonblogger' het weer proberen. Vandaag de dag was het filmdag.
Vanouds stond er 's avonds een film op het programma..met in de hoofdrol een hondje die dacht dat hij een superheld was.
Daarnaast werd er een totaalnieuw concept gelanceerd genaamd "de Droomkoning". De kids werden in twee of drietallen geblindoekt naar een geheime plek in ons kamphuis begeleid.
Eenmaal geariveerd bevonden de kinderen zich in een donkere kamer met een felle lamp op hun gezicht. De mysterieuze droomkoning vroeg de kids allerlei vragen varierend van "wie is de leukste leider?" tot "wat voor geheimen hebben jullie ouders?" Uiteraard kwamen hieruit zeer interessante antwoorden...die zeer zeker de eindfilm op de reünie halen.

Tevens gingen we vanmiddag flink tekeer met alles wat met water te maken had. We begonnen met het gooien van waterballonnen. Vervolgens gingen we naar een waterroetsjbaan en uiteindelijk kwam het groffe geschut tevoorschijn in de vorm van watergevulde emmers.."niemand was veilig!". Zelfs de visite niet!

Het hoofdmenu in de avond was een overheerlijke macaroni met een luchtige zomersalade. Als toetje hadden we een rijk gevulde vanille vla met vruchtengarnering. Voordat de film van start ging heeft iedereen nog heerlijk gedouched om alle zandkorrels weg te spoelen. Morgen staat er weer een leuke waterrijke dag op het programma: "zwemmmmennnnnnnnnn! en BBQ".

Tot morgen en slaap lekker!

5 opmerkingen:

  1. Spetter, spieter, spater, lekker in het water!! Morgen weer duiken, maar nu in een echt zwembad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hm t eten word steeds beter zie ik haha
    maare waterse morgen hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Judith van Dijkjuli 08, 2010

    Wat ontzettend leuk om jullie heel de week weer zo te kunnen volgen. Wat boffen jullie met het weer!! Helemaal top vandaag naar het zwembad. Geniet er nog van met elkaar de laatste 2 dgn. Tot zaterdagochtend staan we jullie op te wachten. Dikke kus voor Emma.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallloooaa....

    Nou meneer van het westeinde dat jij weer de blog mocht schrijven had 'k niet verwachten maar deze keer ben ik niet al te rare dingen tegen gekomen;). Veel plezier vandaag met zwemmen en erg benieuwd na de blog van vandaaag..

    Doe iedereen de groeten.
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ronald en Marinajuli 08, 2010

    Hoi allemaal!

    Wat was dit een leuke dag. Wat zijn jullie ontzettend enthousiast en creatief bezig, leiding! Onze complimenten!
    Het is een vrolijke boel en de kinderen hebben het allemaal erg naar hun zin. Fantastisch om te zien.
    Ga zo door en geniet er van met z'n allen!
    Groeten van Ronald, Marina, Jesper en Joost

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!