zaterdag 10 juli 2010

Bonte avond!

Trouwe lezers,

Vandaag was helaas de laatste dag van het kinderkamp (aaaaaaah!) jazeker, wij vinden het ook jammer, de kids ook, maar ondanks een geweldige week willen veel kinderen toch ook wel (stiekem) naar huis, naar pappa en mamma en het lekkere eigen bedje! De vrijdag is natuurlijk de beruchte BONTE AVOND dag. Overdag wordt er door de leiding opgeruimd en ook de kinderen moeten de tassen inpakken. Maar veel belangrijker is natuurlijk het oefenen voor de stukjes en de acts van de avond. Alle groepen deden een stukje en ook waren er nog diverse extra opgaves van zelfsamengestelde groepjes meiden en jongens. Na een overheerlijke patatmaaltijd met een lekkere knakworst was om half 9 de start van de Bonte avond. Er stonden 12 acts op het programma, natuurlijk waren ze in het thema van deze kinderkamp week 'Dromen', maar ook dansacts met muziek 'Who let the dogs out!! (woef woef woef)' en speciaal voor deze Bonte avond deden Mark en Paul een echte aflevering van 'Moppentappers'. Het was om te gieren (van de lach!)

Voor de laatste twee acts werd nog de prijsuitreiking gedaan van de Sportdag! In twee categorieƫn vielen weer kinderen in de eerste, tweede of derde prijs). Even de nummers 1: Jongens <9: Mark, Jongens >9: Remco, Meiden <9: Anika, Meiden >9: Lotte!


De leiding sloot af met een echte 'Battle' tussen girlbands en boybands! Alle hits van Westlife, Spice girls, Five, Suga babes, etc. kwamen voorbij! Na alle acts werd meteen gestart met de disco, met echte discolampen! Met nog een lekker buitentemperatuurtje om half 11 's avonds was het al gauw erg warm in het kamphuis en werd er een eind gebreid aan de Disco! Rond een uur of 11 's avonds deden we nog een kring en zingend sloten we de avond af. Vanuit de kring kwamen al angstvallig de vraag hoe laat de kinderen morgenochtend wakker gemaakt zouden worden... Het antwoord is natuurlijk... Dat horen jullie morgenochtend! ;) Uiteindelijk zijn alle kids weer in bed beland...

Morgen komen ze weer uw kant op! Het was dit jaar weer een kampweek om niet te vergeten, we willen iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen! En schrijft u maar vast in uw agenda's: 17 september 2010; De ReĆ¼nie! Tot Volgende Jaar! Team Kinderkamp Berkenwoude!

4 opmerkingen:

  1. Familie Hartogjuli 10, 2010

    Wat is de week omgevlogen.
    Vanuit Berkenwoude begint de grote trek naar Ermelo alweer met auto's om de kids en alle spullen weer op te halen.

    Het dorp was de afgelopen week erg stil zonder de lachende, spelende en gillende kids.

    Geniet nog even van de laatste momenten en


    Tot straks.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt leiding,

    Volgens mij hebben jullie weer een fantastische week gehad met de kinderen. Bedankt voor jullie inzet en creativiteit. Ook fijn om straks mijn dochter weer in de armen te kunnen sluiten!
    Hopelijk kunnen jullie even uitrusten dit weekend.

    Everlien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Janny Docters van Leeuwenjuli 10, 2010

    Hallo leiding, 2 x heb ik een berichtje achter gelaten, maar is niet aangekomen.
    Ik vind het echt ontzettend leuk dat jullie je inzetten voor dit kamp!!!!
    Hartelijke groet Janny Docters van Leeuwen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En dat was kamp nr. 19. Aan de reacties van de kinderen te merken bij de thuiskomst was het weer heel leuk. Leiding ga maar weer lekker uitrusten en daarna weer gauw inspiratie opdoen voor kamp nr. 20.

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!