woensdag 12 juli 2017

Woensdag - Filmdag

12 juli - Hollywood

Zoals jullie vast en zeker op het weerbericht gehoord hebben was het een regenachtige dag in Ermelo. Vandaag zijn we afgereisd naar Hollywood en aangezien daar veel films vandaan komen, hebben we besloten om het rustig aan te doen op filmdag.

Toch wilde Micha een warming up doen in de vroege ochtend, net als op de sportdag, om de dag te beginnen. Aangezien er iedere ochtend overgelopen werd, hadden Yvonne en Shanne het idee om de muziekbox mee te nemen naar de slaapzalen, onder andere de liedjes als: de vloer is lava en drop that low werden gedraaid.
De bedden en de kasten zijn gelukkig nog heel, maar wakker waren ze in ieder geval wel. De jongens mochten eindelijk legaal overlopen om de dansmoves te showen bij de meiden.

Na het ontbijt, iets later dan de afgelopen dagen, hebben we in verband met de regen allerlei spellen in het kamphuis gedaan. Just dance via YouTube stond dit jaar nieuw in het kampprogramma! De dansjes gingen van 'let it go' voor de jonge meisjes naar 'that power' voor de mannen. Verder hebben we nog levensgroot mens erger je niet, jenga en twister gespeeld en er is uiteraard veel gekleurd.

Na de lunch was er gelukkig nog tijd voor een activiteit wat past bij het thema van vandaag. Het was tijd om de maskers in te laten spuiten met zilver of goud, zodat er daarna een mooie foto bij de Amerikaanse vlag gemaakt kan worden! En na het versieren van de maskers was het tijd voor een ouderwets spelletje verstoppertje. Gelukkig brak aan het einde van de middag de zon door en konden de kinderen weer lekker naar buiten. Uiteraard gingen er veel kinderen naar het bos om weer verder te bouwen aan de hutten.



Na het eten was het eindelijk tijd om de bezorgde brieven aan de kinderen te geven. En wat waren het er dit keer toch weer veel! De kinderen waren erg blij met de berichten van thuis.


Nu is het tijd om film te gaan kijken, Zoop in Zuid-Amerika en Timboektoe staan op het programma.

Slaaplekker alvast en tot morgen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!