donderdag 13 juli 2017

Donderdag - Zwemdag

13 juli 

Vandaag was het eindelijk zover. We zijn vandaag gearriveerd in Miami, dus het betekend dat het vandaag zwemdag is! Na een vlugge aankleed-, tandenpoets-, kring-, en- ontbijtronde was het tijd om de boterhammen voor tussen de middag te smeren. De zakjes werden verzameld, de afwas werd gedaan door de Gangsters en de handdoeken werden opgezocht. De American Kids hadden geluk, want er waren twee auto's tot de beschikking, dus die hoefde niet te wandelen naar het verre Putten.


We kregen vandaag versterking van Gé en Agatha en uiteraard hebben we een overheerlijke appeltaart gekregen. Veel tijd voor koffie was er niet want, er moest gezwommen worden!
Na een goede ochtendwandeling onder leiding van Gé, Agatha, Yvonne, Janine en Shanne kwamen we binnen het uur bij het zwembad aan. Aangezien het iets te fris was om bij te bruinen, hebben we binnen een plekje opgezocht. De allerkleinste gingen onder toezicht het water in, maar wat zijn we trots dat ze zo goed geluisterd hebben! Maar ja, onder toezicht betekend natuurlijk ook dat we (misschien wel 10 keer) achter elkaar de glijbaan af moesten.


De oudere kinderen waren in mum van tijd al het hele zwembad door gezwommen en zelfs buiten bommetjes wezen maken. Na een dik uur van de glijbaan glijden en zwemmen was het tijd voor de zelf gesmeerde boterhammen en de appel-perensap van Pieters restaurant. Erg dank daarvoor!

Ook in de middag hebben de kids zich erg vermaakt en was het voor de meeste weer veel te snel tijd om naar het kamphuis te vertrekken. Wij als leiding zijn achteraf blij dat we niet 'verzopen' zijn, want het onder water duwen, op de leiding klimmen en van hot naar her zwemmen is en blijft de hele dag een leuk spel :).

Gelukkig heeft het weer ons vandaag niet in de steek gelaten en kwamen we in de namiddag weer allemaal veilig terug in het kamphuis. In de tussentijd waren Karin en Bastiaan al hard bezig voor de voorbereidingen voor de BBQ. Het vlees werd dit jaar bereidt door grillmeister Bastiaan en zijn helpende hand Yvonne! Het ultieme barbecue gevoel werd natuurlijk versterkt door harde muziek. De avond werd afgesloten met een spel zoals bekend uit 'alles mag op zaterdag', namelijk lichaamstaal.

Tot nu toe is het stil in de slaapzalen. Laten we hopen dat iedereen uitgerust is en het energie niveau weer wat op peil is want de bonte avond is in zicht!

Welterusten



1 opmerking:

  1. Wat heerlijk allemaal..en wat zorgen jullie voor een leuk programma. En dat het onze kinderen aan niets ontbreekt. Heel veel plezier met het afsluiten morgen van een mooie week.

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!