dinsdag 23 juli 2013

Zwemdag

Na vanochtend een update te hebben gegeven over gisteren, is het nu tijd voor vandaag "zwemdag". Alle kinderen waren er deze ochtend al vroeg bij en hadden diverse pogingen ondernomen om over te lopen. We waren vandaag beland in de toekomst. In onze toekomst is Ermelo volledig onder water gelopen. Bij het ontbijt heeft ieder kind zijn eigen middageten gesmeerd welke vervolgens verdween in een plastic boterhammen zakje. Daarna..op naar het zwembad! Een groep ging lopend door het bos naar het zwembad. De jongste groep had het geluk om mee te rijden met drie leiders. Na kaartjes te hebben gekocht ging het poortje open, vervolgens plek uitzoeken en gaaaan! Na vele duik/glijvluchten waren sommige zo uitgeput dat ze even een Duckie erbij pakten en in het zonnetje gingen chillen. Andere gingen voor ronde twee het water in. Rond een uur of half vijf gingen we naar het Kamphuis. De groep die ook heen gingen lopen waren nu ook weer de klos en mede door Marjolein's geografische oriëntatie iets vertraagd. De dag hebben we afgesloten met een lekkere BBQ. Helaas viel die halverwege in het water doordat er een bui met de inhoud van het IJsselmeer over ons heen kwam. Alle kids naar binnen en de die-hards Ruben en Erwin gingen vrolijk door met saté bakken onder het afdak. Na het eten iedereen weer onder de douche om de chloorlucht af te spoelen en naar bed!

7 opmerkingen:

  1. Vandaag was het een heerlijke dag om te zwemmen, met water in de buurt is het het beste uit te houden!! Gelukkig zijn door de die-hards de barbecue niet in het water gevallen.
    De pogingen om over te lopen zijn dus niet gelukt, is misschien ook juist wel leuk als je gesnapt wordt. Jesse doe je best het gaat je vast wel een keer lukken!!
    Veel plezier allemaal nog en hopen dat er niet nog meer buien gaan vallen, zeker niet als jullie onderweg zijn naar het dorp

    Gr. Arjen, Karin en Kevin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook hier @perkouw was het weer een zonovergoten dag, echter werden wij niet getrakteerd op een heftige regenbui. Het "proberen" over te lopen blijft een hele happening voor de kids. Hele plannen werden er van te voren gemaakt en ik weet zeker dat Sascha één van diegene is die diverse pogingen heeft gedaan. Maar de week is nog niet voorbij dus wees op jullie hoede beste kampleiders hahahaha. Morgen allemaal weer veel plezier ! Groetjes van de Willemsjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lars heeft ook strategische routes, manieren in januari al! bedacht om over te lopen. Ik ben benieuwd. Nu kan hij jullie lekker bezig houden, overlopen thuis is lang niet zo spannend. Chloorlucht, hoosbui,BBQ. zijn prima ingrediënten voor een geslaagde dag. Bedankt voor de update.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Zorkootjesjuli 24, 2013

    Zinderende hitte, lange wandeltochten, duik- en glijvluchten, oververhitte kinderen en tropische buien. Ben benieuwd wanneer het beroemde / beruchte "knakmomentje" aanbreekt ;-)
    Veel plezier nog en groetjes,
    Ton, Jolanda en Daniel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Muriel en Theojuli 24, 2013

    Dag Allemaal, het klinkt als een superdag! Enne als je in de toekomst leeft waar overstromingen aan de orde zijn dan hoort daar natuurlijk wel een hoosbui bij!! Wat goed van jullie dat jullie dat konden bestellen!!
    Veel liefs en plezier!!

    Muriel en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lennart Wilmajuli 24, 2013

    Wat moet dat heerlijk zijn geweest, Spetterend en spatterend de dag door komen. Maar als jullie nu al in de toekomst zitten! Waar gaat de reis de rest van de week dan heen? De teletijdmachine draait overuren!!!
    Heel veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  7. saskia, menno & mariusjuli 24, 2013

    Wat zijn dat weer een heerlijke verhalen!! Spannend, spetterend en super leuk! Marius kan niet wachten tot hij volgend jaar alles zelf ook kan meemaken. Veel plezier en de groetjes van de veenstraatjes

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!