woensdag 24 juli 2013

sportdag

Vandaag zijn we afgereisd naar de tijd van de Grieken en Romeinen. Het thema voor de sportdag was ook snel verzonnen..een mini olympische spelen. Na de traditionele warming-up in pyjama door Trudy werden alle teams voorgesteld aan alle toeschouwers (lees: de vaste kampeerders) middels een echte vlaggenloop. Daarna ging het officiƫle individuele programma van start met onder andere speerwerpen, discuswerpen, hardlopen en nog veel meer. In de middag was het tijd voor het groepsdeel; Touwtrekken, estafette en voetballen tegen de leiding. Waar wij vorig jaar nog verloren met touwtrekken kwamen wij dit jaar als winnaar uit de bus. Helaas verloren wij wel nipt met voetbal. Na en overheerlijke Aziatische maaltijd van chefkok Jorina, hebben wij nog de nodige calorieƫn verbrand met levend stratego. En dan nu op verzoek het knakmoment. Voor wie niet weet waar het over gaat verwijs ik graag naar de blog van filmdag vorig jaar. Daarin hebben wij diverse variabelen genoemd die het knakmoment veroorzaken danwel versnellen. Dit jaar is het knakmoment nog niet zichtbaar voorgekomen bij de leiding. Ook bij de kinderen zijn nog weinig symptomen zichtbaar. Onze hypothese dat een lagere temperatuur het knakmoment stimuleert is hiermee bevestigd. Ook de variabele "het aantal slaapuren" is bewezen. Voor zover de sportdag, morgen dorpdag!

5 opmerkingen:

  1. Lennart en Wilmajuli 25, 2013

    Het ontvangen van een kaart, het zien van foto's en het lezen van de geweldige belevenissen houden ook hier het knakmoment buiten de deur :-).
    Wij hopen dat het goede weer jullie nog een tijdje buiten houdt zodat het slapen ook goed blijft gaan.
    Nog veel plezier en zorg met het meegekregen geld maar goed voor de Ermelose economie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Harm, Pauline en Leonjuli 25, 2013

    Shoppen! shoppen! Het hoogtepunt voor vele dames op kinderkamp! Hoop dat het Action, Xenos en Jamin personeel het allemaal kan bijbenen.
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zijn zeer benieuwd wat de kids allemaal inkopen..
    Veel plezier allemaal =))
    Groetjes Van de Willemsjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Elise Kamhoot ( ex leiding ;) )juli 25, 2013

    Hahaha het knapmoment! Lekker bezig hoor ik zo weer. Leiding, hou dit vol!!
    Vandaag dorpdag gehad, heel Ermelo weer op z'n kop gezet. Toevallig vanavond ook nog bbq'en?

    Ben erg jaloers dat jullie het zo getroffen hebben met dit weer, maar het is jullie meer dan gegund!!

    Succes nog even!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bee & Emmjuli 25, 2013

    Wat een mooie verhalen en wat boffen onze kids met deze kampleiding of was zijn jullie toch kamplijders?! In ieder geval was het overloopspel al heel lang uitgedacht en ook extra deo moest mee. Benieuwd wat er allemaal van terecht is gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!