dinsdag 23 juli 2013

filmdag - deel 2

Zoals beloofd hierbij het tweede deel van de Filmdag. We begonnen de met het hijsen van de kinderkamp vlag. Voor het ochtendspel werden de kinderen ingehuurd door Sherlock Holmes om zijn assistent Watson te helpen bij het oplossen van een diefstal. De leiding had zich wederom verschillende rollen aangemeten. Na een overheerlijke lunch in het zonnetje, gingen we de kinderkamp zomer videoclip maken. Het was de bedoeling dat de kinderen mee gingen zingen op de tekst van One Direction. Een bepaalde zin was "One day or another....I'm gonna meetcha meetcha...". Het merendeel van de kinderen had enige moeite met de uitspraak en sprak meetcha uit voor Mietje. De verdere dagbesteding stond in het teken van liters water over elkaar heen gooien! En, speciaal voor de bezorgde moeder, het insmeren van kinderen met een laag zonnebrand. In de avond na lekkere macaroni werd alles weer schoongemaakt onder de douche. Uiteindelijk sloten we de dag af met de film Kuifje en het geheim van de eenhoorn. Nu sluit ik af, want we gaan zwemmen!

5 opmerkingen:

  1. Harm, Pauline en Leonjuli 23, 2013

    Deel 2 filmdag klinkt geweldig. En vandaag helemaal! Zwemmen!! Fijn dat die factor er goed op wordt gesmeerd bij de kinderen (en ook bij de leiding niet te vergeten). Die foto's... We kijken er naar uit de kinderen (en een glimp van onze afvaardiging) ergens te zien op de foto's. We zien het wel. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. voor foto's: https://www.facebook.com/#!/KerkkampBerkenwoude

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de Butjesjuli 23, 2013

    Zwemmen! Altijd goed voor wat verkoeling en ontspanning (nou ja, voor sommigen). Misschien kunnen jullie de kinderen lief aankijken, zodat ze allemaal 5 euro inleveren van hun zakgeld. Kunnen jullie nog een keer gaan zwemmen ;).
    Veel succes bij de dorpdag. Wij hebben gezien dat er naast de Action ook een Xenos en Big Bazaar is in Ermelo. Mannen, sterkte gewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zwemmen altijd leuk. Hoop voor jullie dat er nog een dag zwembad in zit. Veel plezier nog.
    Groetjes At, Mieke en Menno.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat klinkt allemaal weer geweldig!! En het zwemmen in het zwembad, helemaal super want vorig jaar kwam het er niet van. Ook fijn om te horen dat ze goed beschermd worden tegen het zonnetje...
    We zijn zeer benieuwd naar het filmpje met alle mietjes... Hahaha
    Groetjes Remco, Claudia & Jayden
    Ps. Bedankt voor de foto's op FB

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!