dinsdag 10 juli 2012

Dorpdag

Daar zijn we weer, voor een nieuwe episode over vandaag de dag. Voordat we van start gaan willen we bij deze iedereen bedanken voor de leuke reacties. Daar gaan we…. Vandaag moest, ik herhaal, moest, het geld over de toonbank van mening winkeletablissement gesmeten worden. En dat gebeurde mensen, sommige kinderen konden het sneller vinden dan anderen. Na een eerste shopsessie waarna de meeste wel platzak waren gingen we ouderwets picknicken met lekkere kibbeling, broodjes ham en een ijsje toe. Na de lunch ging een gedeelte terug naar het kamphuis en de rest (de vrouwen) gingen nog shoppen… Bovenstaande is in een ‘nutshell’ wat er vandaag is uitgevoerd. Morgen staat filmdag op het programma, waarin we naast de vertrouwelijke film een ‘libdub’ gaan opnemen. Wie onbekend is met de term: ”zoek het op youtube en aanschouw!” Spreek jullie morgen!  


14 opmerkingen:

  1. Muriel en Theojuli 11, 2012

    Klinkt weer erg leuk! Zo te zien was dat shoppen ook een redelijk vermoeiende aangelegenheid voor een aantal deelnemers!! O.a. voor twan, maar dat is thuis ook niet zo'n fan, :-D! En weer zien jullie kans om droog op de foto te staan! Wonderbaarlijk!!
    Veel plezier vandaag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arco, Janneke en Timojuli 11, 2012

    Toch fijn dat jullie de economie in Ermelo een 'boost' hebben gegeven. Daar zullen ze blij mee zijn. Hoewel hun geduld ook op de proef gesteld zal zijn met 35 twijfelende kinderen in de winkel ;)
    Succes met de lipdub. Leuk idee! Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.
    Groetjes van ons aan jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arjen, Karin en Kevinjuli 11, 2012

    Action doet goede zaken in Ermelo. Maar gelukkig wel droog weer, jullie verdienen het allemaal!
    We zijn al nieuwsgierig naar de libdub, erg leuk! Laat jullie talenten maar zien hoor. Veel plezier allemaal en de groetjes, Jesse een dikke knuffel.

    Groetjes en tot morgen weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Butjes .......juli 11, 2012

    hahaha MOEST het geld over de toonbank !!! Ik denk idd dat de meeste daar geen moeite mee hebben gehad. Wat is er nu mooier dan iets uitkiezen wat je echt zelf wilt. (zonder een bemoeierige vader of moeder achter je die zegt "zou je dat nu echt wel doen") Ben benieuwd hoeveel gummetjes ie heeft gekocht. hihi..... Succes vandaag.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Rita en de restjuli 11, 2012

    Haha idd met geld smijten ...daar heeft Djee totaal geen moeite mee..ben benieuwd wat er nu weer aangeschaft is....
    Oja,Djee: Stamp en Bump willen je een dik likje geven..dus bij deze (pwiep)..xx
    Gr aan allemaal vanuit het zonnige(huhum) Perkouw

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ivonne, Erwin & Stefjuli 11, 2012

    Hoi allemaal,

    Lipdub mmmmm ik ben zeer nieuwsgierig en heb hoge verwachtingen!! We hebben een leuk kaart ontvangen van Lars waarin hij schreef dat hij toch al 2 keer was overgelopen....leiding wel allert blijven he!! En willen jullie doorgeven aan Lars dat wij de foto van de mooi hut inderdaad gezien hebben en dat wij het de mooiste hut ooit vonden die wij gezien hebben!! Nog heel veel LOL en plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ton en Jolandajuli 11, 2012

    Klinkt allemaal weer supergezellig.
    Wij hebben hier thuis een zoon zitten die toch een soort 'heimwee' heeft naar vorig jaar als hij al die verhalen zo leest.....
    Veel plezier en succes met het maken van de lipdub. Hier komen de ware acteertalenten naar boven!
    Groetjes,
    knuffel voor India

    BeantwoordenVerwijderen
  8. voor Elmar...juli 11, 2012

    Jaaaa..... wij ook kaart van elmar gekregen, sooooo liefffff !!! Voor Elmar ook een "hart" met heel veel kusjes die wij ook kregen, dankjewel El.
    xxx Papa, Mama, en Jarmo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oma lia heuvelmanjuli 11, 2012

    te gek hoor! post uit ermelo! hoop dat de postbode uit berkenwoude de weg naar ermelo ook heeft gevonden! lipdub.... nooit van gehoord maar we zullen het wel horen en/of zien??!! nog veel plezier met z'n allen.dikke pakkerd voor lars van oma lia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weer een leuke dag geweest volgens ons en de middenstand zal wel weer 'uitgekeken' hebben naar de financiƫle impuls van 35 kinderen die moeilijk kunnen kiezen!? We hopen dat jullie tussen de buien door veel plezier maken (ziet er wel naar uit). Benieuwd naar de lipdub en dikke knuffel voor Tamara!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. jesper en joostjuli 11, 2012

    Geweldig kamp als ik de verhalen lees. Bedankt voor de kaart een leuke verrassing!!en wij genieten mee hoor!!! Opa en oma Glas

    BeantwoordenVerwijderen
  12. At, Mieke en Mennojuli 11, 2012

    Hallo allemaal.En ook wij hebben post gekregen uit ermelo. Het ziet er allemaal super gezellig uit bij jullie. Hoop dat jullie de laatste dagen de zon nog veel zullen zien.We zijn erg benieuwd naar de lipdub.Veel plezier en tot morgen. Knuffel aan Arno.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaap, Jeanette en Lucajuli 11, 2012

    Dag allemaal, we zijn benieuwd wat jullie allemaal gekocht hebben! Eva had er al weken van de voren over: de shopdag. Ze had zoveel nodig! (?). Eva, we zijn helemaal vergeten kaartje te sturen (foei!). Bedankt voor je leuke kaart. Met Lisse gaat het goed, ze had alweer een spitsmuis gevangen en kwam het trots laten zien. Lekker engels weertje hier; kunnen we alvast wennen voor de vakantie (-:. Veel plezier allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt iedere dag weer als van ouds ! Erg gezellig, ik hoop dat de filmdag een succes is en een leuke libdub is geschoten :-) ruub erwin agnes trudy elise yvonne jorina marjolein en karin allemaal veel groetjes en knuffels M@rt!n (^o^)

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!