donderdag 12 juli 2012

Avonturendag


Wat een overweldigende reacties op het knakmoment!  Even voor de duidelijkheid: “Het heeft  betrekking op de leiding en niet op de kinderen”.  Zie hieronder het resultaat van wat er zich heeft afgespeeld tijdens de kinderfilm. Let wel het is een anonieme inzending, waarbij de vier hoofden (en de daarbij behorende toestand) niet in beeld zijn gebracht.



Vandaag stond oorspronkelijk zwemdag op het programma, maar met 16 a 17 graden,  een mager zonnetje was het niet verantwoord om in een openlucht zwembad te gaan zwemmen. Het resultaat is een alternatief programma omgedoopt tot “Avonturendag”. Inhoudelijk betekende dit een ochtendspel genaamd ‘de smokkelaars’ waarin knikkers van het ene ‘land’ naar het ‘andere land’ gesmokkeld worden. In de middag werd er eerst een gebakken roerei (van Jorina) opgegeten. Met een goed gevulde bodem gingen we levend cluedo spelen. Het onderwerp van cluedo was de diefstal van de libdub camera. De kinderen moesten diverse hoofdrolspelers interviewen en achterhalen wie de camera had gestolen. In de avond stond er een zonovergoten (buiten) barbecue op het programma, het menu bestond uit diverse vleeswaren zoals hamburgers en saté. Tussendoor was er stokbrood met diverse sauzen beschikbaar. Als aperitief was er de beschikking over heerlijke sappige meloen en apfelstrudel van But. Nu liggen de kinderen weer op bed en maken ze zich op voor de bonte avond van morgen.

P.S. Wij zijn zeer benieuwd naar de personen achter de namen die reacties plaatsen, zoals ‘de struikelaar, anoniem (zonder afsluitende naam)’.  


11 opmerkingen:

  1. Rita en de restjuli 13, 2012

    Nou ..dat snappen we ook wel hoor.. dat niet de kinderen maar de leiding een knakmoment hebben...maargoed nog een daagje en dan..yes komt ze weer thuis..en is er weer leven (lees geluid) in huize van klei zoals haar broers verwoorden...x voor djee en nog een leuke dag morgen :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arjen, Karin en Kevinjuli 13, 2012

    Hallo Ermelo,

    De zwemdag is dus in het water gevallen.....jammer maar is niet anders. Er is een leuk alternatief voor teruggekomen. En ja het knakmoment hadden wij ook begrepen dat dat bij de leiding was, bij de kinderen komt dat pas later.
    heel veel plezier nog deze dag en tot morgen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou leiding vandaag de kinderen laten oefenen voor de bonte avond een relex daagje voor julliewel goed plannen wanneer wie de muziek installatie mag gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Arco, Janneke en Timojuli 13, 2012

    Haha...toch leuk die foto. Hopelijk is er na zo'n extra dutje weer wat energie en veerkracht teruggekomen. Want het vergt toch wel weer even wat extra inspanning als de zwemdag niet door kan gaan en er een alternatief programma verzonnen moet worden.
    Maar wel fijn dat jullie met de bbq wel buiten konden zitten. Nu nog even een leuke act verzinnen voor de bonte avond, alvast wat zooi opruimen, zo'n 3x de dozen met de verkleedkleding ordenen, keuken opruimen. Kortom genoeg te doen om niet in slaap te vallen;). Dat mag morgenmiddag pas, als je heerlijk gedoucht in je eigen schone bedje kan duiken en kan slapen zolang je wilt, zonder gestoord te worden door draaiende, snurkende kinderen. Jullie kunnen vast niet wachten, hihi...
    Wij hebben heel erg genoten van de blog. Toppie dat jullie ondanks de vermoeidheid nog wel de moeite hebben genomen om iedere avond een update te schrijven. Zo hebben wij het gevoel gekregen er toch een beetje bij te zijn.
    'k Ben zo benieuwd naar de film. Ruub, doe je best! Dikke kus en tot morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. He allemaal,
    Ik zou me nog best kunnen voorstellen dat ook wat kinderen (en wat dacht je van ouders!) een knakmomentje hebben. Biedt dan weer een scala aan mogelijkheden voor unox ipv kitkat of wat het dan ook weer was. Ik heb anyhow grote bewondering voor jullie en hoop dat jullie weer een beetje hebben kunnen bijtanken tijdens de filmdag. Veel plezier vandaag op de laatste dag allemaal!! we zien jullie morgen!
    Ben natuurlijk erg benieuwd hoe mijn first timers het vonden. First time moeder viel het gelukkig mee, mede door de leuke en goed geschreven blogs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik mis je lieve Sascha ! X Papa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wel jammer dat we jullie gezichten niet zien hoor!!! Maar wat een leuk programma weer, super leuk!!! We zien nu goed opm de foto dat de meiden goed vertegenwoordigd zijn.... Zal niet meevallen voor de boys...
    enne die annonieme reacties doen we niet voor niks hé!!! Hahaha... Nog heel veel plezier op jullie laatste kampdag!!!!
    Groetjes Remco, Claudia en Jayden...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de Butjes...juli 13, 2012

    Hallo allemaal daar, super wat jullie allemaal voorde kids gedaan hebben afgelopen week. Heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat elmar het ontzettend naar zijn zin heeft. Morgen geen reactie meer van de butjes want dan zitten wij al over de grens zonder internet op route naar zonnige oorden! Op het moment van schrijven zijn wij in horst (vlakbij jouw elmar,l) op een camping, morgen komen we je met caravan ophalen el! Kannie wachten je weer te zien. Leiding, nogmaals bedankt voor alles en ga genieten van je welverdiende rust. Veel plezier nog vanavond en tot morgen....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ben niet de enige die een ? zet bij libdub lipdup what ever!? zal zeker een uitleg krijgen van die of gene! tof dat het weer zo leuk geweest is.hoop jullie volgend jaar ook weer te volgen hoor. tot dan en een slaapvol weekend toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!