woensdag 23 juli 2014

Maandag 21 juli, Sportdag

Maandag 21 juli 2014: Sportdag
Sportdag is uitgelopen op een fiasco, in ieder geval qua weer. We zijn letterlijk verregend in de tropische jungle van Ermelo. De ochtend begon hoopgevend met een geweldige warming-up onder leiding van de luipaardjes Yvonne, Shanne en Emiel. Na het ontbijt hebben we nog wel twee groepsspellen kunnen doen. Echter bij het aankomen van Jan en Nelleke Koert sloeg het weer compleet om. Bedankt voor jullie bezoek ;) !!
Vanaf dat moment moesten we ons binnen gaan vermaken. Gelukkig konden de creatieve geesten in ons team snel inspelen op de veranderende weercondities en het programma werd zonder problemen binnen in het kamphuis gecontinueerd. Snelheid en kracht maakte plaats voor inzicht en behendigheid bij de indoorgames.
Het avondeten werd vandaag mede mogelijk gemaakt door Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in samenwerking met Amicitia Lekkerkerk. Stapels met pannenkoeken vonden gretig aftrek onder de hongerige welpjes.

In de avond werd nog even gevoetbald met de leiding en werd de intelligentie getest met een quiz. Na het vertrek van de familie Koert is het bijzonder genoeg weer opgeklaard! Morgen gaan we het centrum van Ermelo onveilig maken, op naar dorpdag!!

5 opmerkingen:

  1. De Butjesjuli 23, 2014

    Joepieeeee..... Weer online !
    Tja Wat wik je als je in een tropisch klimaat woont voor een weekje, Beetje Regen en Hoop heel veel zonneschijn! Enne..... Viertel, wie hebben de voetbalwedstrijd gewonnen? De olifantenleiding of de teigerwelpjes........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Glasjesjuli 23, 2014

    Super dat jullie zo soepel konden overschakelen naar een indoorprogramma! En daarna professioneel gebakken pannekoeken?! Wat leuk dat Ad dat doet voor onze welpjes! Zal vast heerlijk zijn geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Muriel en Theojuli 23, 2014

    Fijn dat er zo snel een alternatief gevonden werd voor de Moesson! En zo'n heerlijk maal zal de feestvreugde zeker verhoogd hebben!
    Groetjes Muriel en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Zorkootjesjuli 23, 2014

    Wat fijn dat de leiding zo creatief omgaat met heftige weersveranderingen zoals die alleen in de jungle voorkomen. Heerlijk sporten en jezelf en elkaar vermaken zonder computer, ipod, DS, Wi, mobieltje , Wifi, gameboy, TV, enz!
    Veel plezier nog allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jan en Nellekejuli 23, 2014

    Dat wij de schuld krijgen van het slechte weer, laten wij ons maar zeggen. Voor ons was de dag weer onbetaalbaar. Het blijft fijn om ieder jaar weer een dagje langs te mogen komen om de sfeer die we zo goed kennen even weer te mogen op snuiven. Leuk om te zien hoe de leiding, die bijna allemaal ook als kind zijn meegegaan, nu als leiding het doen. Jullie moeten voor volgend jaar maar vast weer een regenprogramma verzinnen want wij kijken nu al weer uit naar volgend jaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!