maandag 13 juli 2009

Sportdag!

Vandaag was de sportdag!
Vroeg uit de veren en in onze pyjama ochtendgymastieken onder leiding van Trudy, Martin en Ruben! Na het ontbijt begonnen de indivuele sporten; Hardlopen, een parcours met hindernissen (sponzen en waterpistolen), balletje-balletje en nog meer spellen!... vrijdag wordt bekend wie de beste score heeft neergezet.

Toen was het lunchtijd met heerlijke knakworsten! mmmmmm!
's middags werden er nog twee groepsspellen gedaan, een estavette en ballonnentrap!
De finale van het ballonnen trap ging tussen de gebroeders Pas (Okko en Teun) uit eindelijk werd het een compromis (er kwam geen winnaar) dus waren er twee winnaars!

Verder is er 'smiddags lekker gespeeld in het grote bos, de kinderen hebben ondertussen al een
heel huttenkamp gebouwd met onder andere een Hotel (inclusief receptie en slaapkamers), een echt kraaiennest en een toiletkuil. Het lijkt al op een grote Robin Hood park. Het bos is zo populair, dat er geen interesse was voor een potje voetbal tegen de leiding! (dus die hebben even van de zon genoten, want die scheen vandaag volop!)

Voor het avondeten hebben we Macaroni gegeten, met gehakt en kaas. Natuurlijk vooraf een groenten soepje en een yoghurttoetje met.... AARDBEIEN!
In de avond, werd er nog lekker gespeeld in het bos en is er natuurlijk weer gezongen in de kring! Alle kids liggen weer op bed, morgen gaan we naar Ermelo!

Groetjes de kampleiding!

3 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk om jullie belevenissen op deze manier te kunnen volgen. ´s Ochtends zetten we eerst de laptop even aan om het verslag van de vorige dag te lezen. Nog heel veel plezier deze week!

    Martin en Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zie een kindje(1stuks)....maare die ander heeft toch zeker geen pasta op en zoja(!)(?)(!) nou dan kan ie er tegenaan thuis hahaha
    gr en tot de volgende krabbel/reactie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blogbijhouderjuli 14, 2009

    We proberen alle kids nog een keer met een foto erop te zetten! groetjes de blogbijhouders

    BeantwoordenVerwijderen

Kies uit de lijst 'Reageer als' : Anoniem of Naam/URL !
Schroom niet om wat leuks te schrijven!