vrijdag 17 mei 2013

De leiding 2013 is bekend!

Agnes (Koert) 25 jaar. Ik ga al heel wat jaren mee met kamp, maar nog altijd met veel plezier. Ook dit jaar kijk ik ernaar uit veel bekende kinderen weer terug te zien en nieuwe kinderen te leren kennen. Ik weet zeker dat het weer een geweldig week gaat worden! Tot ziens in Ermelo!

Erwin (van der Wouden) 26 jaar, en ik ga al meerdere jaren mee als leiding. Ik ben woonachtend in Zutphen. In het weekend kom ik weer graag naar mijn familie in Bergambacht en Berkenwoude. Voor een partijtje stoeien met de kids ben ik altijd in! 

Jorina (Dogterom), 26 jaar, Ik ga al heel veel jaartjes mee met kamp en vind het nog altijd super leuk. Ik werk als fysiotherapeute in Krimpen aan de Lek! En ga zorgen dat jullie weer goed te eten krijgen op kamp! Heb er zin in!!!! 

Ruben (van der Wouden) 25 jaar, Ook ik ga dit jaar alweer voor de 9e keer mee met Kinderkamp. Op dit moment werk ik als IT auditor bij een accountantskantoor. In mijn vrije tijd doe ik aan diverse sporten waaronder tennis. Ik zie jullie in juli!

Trudy (Versluijs) en 27 jaar. Ik heb tot mijn 22e in Berkenwoude gewoond. Ik woon op dit moment in Schoonhoven. Ik werk als sportfysiotherapeut en geef les op de sportschool! Ik ga voor de 7e keer mee met kamp!

Marjolein (Kamhoot) en ik ben 21 jaar! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan hardlopen, en natuurlijk winkelen. Ik ga dit jaar voor de 4e keer mee met kinderkamp. In mijn vrije tijd werk ik bij Babypark als verkoopster. Ik weet zeker dat het dit jaar nog leuker word als vorig jaar;)

Yvonne (van der Bas) 21 jaar en ik ga dit jaar voor de 4e keer mee als leiding van het Kamp! Het is nog maar paar weken en dan gaan we al. In mijn vrije tijd skeeler ik graag. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik.

Karin (Koert) 21 jaar, ik ga voor de tweede keer mee als leiding. Vroeger ben ik als kind heel lang mee geweest met het kamp. In mijn vrije tijd ben ik onder ander fanatiek in het bakken van allerlei soorten taarten. Ik heb enorm zin om er weer een fantastische week van te maken.

Pieter (Versluijs) en ik ben 23 jaar oud! Ik heb tot mijn 19e in Berkenwoude gewoond, maar ingeruild voor Capelle a/d IJssel. Daarmee halveerde mijn reistijd naar Hogeschool Rotterdam, waar ik de studie civiele techniek volg. Naast studeren zie ik gelukkig nog tijd om te tennissen. Toen ik nog een Pietertje was ging ik altijd mee met kinderkamp, nu wordt het tijd dat Pieter dat ook doet. Ik heb er al heel veel zin in, jullie ook?

Zoals jullie zien heeft de leiding van 2013 er weer super veel zin in! We hopen de kinderen ook! Dan wordt het weer een top week om nooit te vergeten!

 Groetjes de Kinderkamp crew