zondag 5 juni 2011

Team Kinderkamp: De Leiding 2011!

Nog iets minder dan een maand en dan vertrekken we alweer richting Ermelo! Het is dan ook de hoogste tijd om de leiding van dit jaar voor te stellen. Goed nieuws: de kampleiding is ten opzichte van vorig jaar niet gewijzigd!
Hoewel de meesten van jullie ons dan ook al zullen kennen, stellen we ons hierondervoor aan alle (nieuwe) ouders en kinderen:

ERWIN________________________________________AGNES
Hi!! Ik ben Erwin van der Wouden en ik ga al een paar jaar mee als leiding! Ik ben 24 jaar en studeer momenteel aan de Universiteit Twente in Enschede! In het weekend kom ik weer graag naar mijn familie in Bergambacht en Berkenwoude. Voor een partijtje stoeien met de kids ben ik altijd in! Nog een maandje en dan is het weer zover! Ik heb er zin in! Groetjes Erwin ----- Ik ben Agnes! En net als voorgaande jaren ben ik dit jaar weer van de partij. Inmiddels ben ik 23 jaar oud en werk ik als juridisch medewerker bij de rechtbank in Den Haag. In mijn vrije tijd tennis ik graag. Ik kijk enorm uit naar de kampweek en weet zeker dat het weer een week bomvol activiteiten en gezelligheid gaat worden. Tot zaterdag 2 juli!

ARCO________________________________________JANNEKE
Wij, Arco en Janneke Butter, gaan voor de 8e keer mee als leiding van hetkinderkamp. Arco is 42 jaar en Janneke 36 jaar. Arco werkt als hoofd Sales& Service bij A-ware in Lopik. Janneke werkt parttime alsdirectiesecretaresse bij De Goudse. Onze kinderen, Timo en Marit, gaan ook meeop kamp. Wij gaan ook dit jaar weer de maaltijden verzorgen. Wij hebben er ergveel zin in en hopen dat het een gezellige week gaat worden met heerlijk weer.

JORINA________________________________________RUBEN
Hoi Hoi! Ik hoef me eigenlijk niet voor te stellen, want de meeste kinderen kennen mij al lang! Ik ga al heel veel jaartjes mee met kamp en vind het nog altijd super leuk. Als je me nog niet kent: Ik ben Jorina Dogterom, 24 jaar oud en werkt als fysiotherapeute in Krimpen aan de Lek! Ik heb erg veel zin kinderkamp. En ga dit jaar samen Arco en Janneke er voor zorgen dat jullie weer goed te eten krijgen op kamp!!! Heb er zin in!!!! ----- Hallo allemaal! Ook ik ga dit jaar weer mee met Kinderkamp. Even een korte introductie... Ik ben Ruben, 23 jaar en ik ben bijna klaar met mijn master studie aan de Universiteit Leiden. Als ik niet hoeft te studeren, ga ik lekker sporten en dan met name tennissen. Tot begin juli!
MARTIN________________________________________TRUDY
Haaa! ik ben Martin Docters van Leeuwen, 27 jaar en woonde daarvan 24 jaar vlakbij Berkenwoude. Ik ga al voor de 4e keer mee als leiding op het kinderkamp! Ik woon samen met Trudy, mijn hobby’s zijn voetballen bij Perkouw en akoestische gitaar spelen en die neem ik ook mee op kinderkamp!-----Ook ik zal me even voorstellen...Ik ben Trudy Versluijs en 25 jaar. Ik heb tot mijn 22e in Berkenwoude gewoond. Nu woon ik samen met Martin in IJsselstein. Ik werk als fysiotherapeuten geef les op de sportschool! Ik ga voor de 5e keer mee met kamp!Op de kampweek hoop ik samen met de kinderen een leuke tijd te hebben met veel lol, spel en sport. Ik ben er nu al zin in! Tot dan!

ELISE________________________________________YVONNE
Hallo iedereen. Nog even en we gaan weer gezellig met z'n alle richting Ermelo waar we een fantastische kampweek gaan beleven. Natuurlijk wil ik hier niets van missen en ben ik ook dit jaar weer van de partij. Een korte samenvatting voor de kids die mij niet kennen, mijn naam is Elise, ik ben 22 jaar en woon in Rotterdam. Vorig jaar ben ik afgestudeerd en werk inmiddels al een tijdje in Rotterdam. Wij hebben er met z'n alle enorm veel zin en gaan met jullie een topweek van maken. Tot snel!-----Hallo iedereen! Ik ben Yvonne van der Bas en ben 19 jaar. Ik ga dit jaar voor de2e keer mee als leiding van het Kamp! Het is nog maar paar weken en dan gaan we al. In mijn vrije tijd doe ik graag skeeleren. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik. Tot zaterdag 2 juli

MARJOLEIN_________________________________________
Hallo allemaal! Ik ben Marjolein Kamhoot en ik ben 19 jaar!! Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan hardlopen, en natuurlijk winkelen. Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee met kinderkamp. Ik weet zeker dat het dit jaar nog leuker word als vorig jaar ;)Tot snel allemaal.